Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
avatar
AdminSPLINTHER
Fondator Terone
Fondator Terone
Posts : 31
Join date : 2019-05-03
Age : 16
Location : Bucharest
https://forum-teronerpg.forumgamers.net

Regulament general Mafii Empty Regulament general Mafii

on Fri Jun 21, 2019 3:37 pm
► Introducere :
Serverul contine 4 mafii in total. 2 dintre acestea se gasesc in orasul Los Santos, acestea sunt: Grove Street, Los Vagos. Restul 2 sunt situate in orasul Las Venturas si au denumirea de: Ballas Family, Los Aztecas.

► Cum castig turful?
(1). Daca minim un membru din mafia care a atacat turf-ul se afla pe turf dupa cele 20 minute, mafia care a atacat castiga turful in cazul in care conditia (3) este indeplinita.
(2). Daca toti jucatorii care fac parte din mafia care a atacat mor sau ies din turf, turf-ul ramane mafiei pe care il detinea inainte.
(3). Daca acestia nu parasesc turful, mafia care strange cele mai multe puncte la sfarsit de war castiga.


► Reguli generale :
- membrii factiunii trebuie sa respecte regulamentul general al serverului. incalcarea unei reguli din regulamentul serverului poate fi sanctionata cu FW/uninvite, pe langa sanctiunile prevazute de regulamentul serverului.

- limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, in functie de situație.

- semnele obscene (ex. _|_, _()_ etc.) sunt sanctionate cu AV, in timp ce limbajul vulgar cenzurat (ex. su*i ****) este sanctionat cu FW.
- jignirile usoare ('n00bul draq', 'mars', 'esti prost/fraier') se vor sanctiona cu AV sau FW, in functie de gravitate. Trebuie luat in considerare locul in care jignirea a fost spusa, in caz ca este un loc aglomerat si este posibilitatea ca un numar mare de jucatori sa fie martori, sanctiunea va fi mai aspra.
- este interzis sa va batjocoriti / jigniti liderului si coliderul si se poate sanctiona cu Rank Down / FW / Uninvite in functie de gravitate, abateri si decizia liderului.
- injuriile si jignirile grave se sanctioneaza cu FW. Injuriile grave repetate sunt sanctionate direct cu uninvite;
- limbajul vulgar asupra liderului si a membrilor se sanctioneaza aspru, in functie de decizia luata de lider (faction warn / uninvite);

- spam-ul pe chatul factiunii este interzis. Se sanctioneaza cu AV/FW/uninvite, in functie de situatie.
- spam de 3-5 ori - AV
- spam de 6-8 ori - FW
- spam de 9 ori+ - uninvite.

- trebuie sa respectati liderul & subliderul, si sa faceti ce vi se spune, in caz contrar riscati sanctiuni;

- deathmatch-ul (DM) aiurea este sanctionat cu FW sau uninvite, in functie de gravitate si de abateri;
- uninvite doar in cazuri grave. La war-uri, deathmatch-ul facut in afara zonei de WAR este sanctionat direct cu Faction Warn
Exceptie: Daca jucatorul respectiv este in afara turf-ului insa este la limita, acesta va fi sanctionat cu AV.

exemple:
- cei care ataca alti jucatori fara motiv sunt sanctionati cu FW / uninvite;
- cei care ataca alti mafioti in timpul unui WAR in afara zonei de WAR sunt sanctionati cu FW;

Liderul trebuie sa ia decizia cea mai corecta in functie de situatie cât și ce mai logică în astfel de cazuri ;


► Reguli activitate :
- membrii care nu se logheaza pe server timp de 3 zile si nu au o cerere de inactivitate primesc uninvite;
- cei care nu au minim 7 zile in factiune nu pot depunde o cerere de inactivitate;

- trebuie sa aveti minim 3 zile in factiune, pentru a putea posta o cerere de invoire;
- nepostarea raportului de activitate se sanctioneaza cu uninvite la rank 1 și cu FW la rank 2+;
- playerii ce lipsesc la war si nu sunt invoiti de catre lider sunt sanctionati cu FW;

In cazul in care un membru are raport complet:
rank 1 se primeste automat cand intrati intr-o factiune;
rank 2 se poate primi doar dupa minim o saptamana (7 zile) de la intrarea in factiune;
rank 3 se poate primi dupa minim doua saptamani (14 zile) de la acordarea rank-ului 2;
rank 4 se poate primi dupa minim doua saptamani (14 zile) de la acordarea rank-ului 3;
rank 5 se poate primi dupa minim doua saptamani (14 zile) de la acordarea rank-ului 4;
rank 6 este sub-liderul.
​- *membrii care nu se prezintă la ședință vor fi sanctionati cu FW indiferent de rank;
- se poate acorda un singur FW pentru neparticipare la activitatile factiunii intr-o zi (ex: daca un player lipseste la toate war-urile dintr-o zi si la sedinta care e in aceasi zi, acesta va primi un singur FW);
- playerii ce nu detin job-ul stabilit de conducerea factiunii pot fi sanctionati cu FW;

- membrii factiunii se pot folosi de materialele (/order) si drogurile factiunii, in afara war-urilor, doar cu acordul liderului/subliderului. membrii ce se folosesc de materialele/drogurile factiunii fara acordul liderului/subliderului in repetate randuri vor fi sanctionati cu FW sau uninvite, in cazuri grave.
- abuzul de /order pentru consumarea materialelor factiunii va fi sanctionat cu uninvite cu 100FP
- pentru a fi considerat prezent la war va trebui să aveți minim 3 minute prezente pe turf la un war (la jumătate din war-uri);
- in caz ca warul are mai putin de 10 minute, pentru a nu fii sanctionati, trebuie sa aveti minim un kill sau un death, sau sa fiti prezenti macar o secunda la war pentru a fii considerati prezenti.


► Regulament war :
- este interzisa urcarea pe cladirile pe care nu ai acces in mod normal.
- orice cladire pe care poti urca cu ajutorul unui vehicul, fara sa poti urca pe jos se considera inaccesibila si este sanctionata de lider cu FW in caz de reclamatie si cu Warn de catre admini
- este permisa urcarea pe cladirile pe care poti ajunge cu ajutorul colegilor de factiune (push, mai putin push-ul de genul sarit pe alt jucator)
- este permis sa urcati doar pe cladiri pe care puteti ajunge de jos (fara slap de la masina, fara vehicule, fara mega jump cu bike etc.).


- spamul pe chatul factiunii in timpul war-ului este interzis
- jignirile adresate colegilor pe /f in timpul war-ului nu sunt toleratef
- in timpul war-ului trebuie sa ascultati ordinele playerilor cu rank mai mare (rank 6/7/coordonatori).
- acuzele de cheat-uri la adresa altor playeri sunt sanctionate cu FW (ex: aimerule, ai aim, ai wall). se poate folosi /report pentru a raporta un player suspectat de cheat-uri. la fel este sanctionata si folosirea animatiilor cum ar fi /pee dupa omorarea unui adversar si mesajele de genul 'ahahahha', 'slabule', 'mz', 'S@L'. respectati-va adversarii la war.
- playerii ce se deconecteaza fara a anunta pe /f inainte sau primesc kick pentru AFK in timpul unui war pot fi sanctionati cu FW.
- playerii ce ataca mafiotii adversi in afara turfului in repetate randuri pot fi sanctionati de lider cu FW. e decizia liderului daca sanctioneaza membrul sau nu. nu sunt sanctionati playerii la limita turfului. liderii trebuie sa sanctioneze toti membrii in acelasi mod. liderii pot respinge orice reclamatie facuta pentru atacarea unui adversar in afara turfului daca distanta fata de turf este mica.
- cei care realizeza cel mai slab scor (worst) la finalul unui war nu vor fi sanctionati daca mafia respectiva castiga war-ul / da fail.

- se consideră suferință orice vorbă adresată unui alt mafiot în timpul warurilor, în momentul în care mori( și nu numai ) și care face referire la folosirea de cheats. Exemple de suferințe: ”Ești praf / slăbane / să nu ratezi / codat + alte sinonime”.


► Amenzi :
Toate amenzile se stabilesc in topicul 'Prime/amenzi' aflat in forumul fiecarei factiuni. O amenda nu se poate acorda pe o suma mai mare de 3.000.000$, aceasta fiind maxima.
Daca primeste worst la war, se poate face un sistem stabilit in topic cu o amenda de maxim 3.000.000$.
Worst-ul se poate sanctiona cu amenda doar daca scorul jucatorului este mai mare sau egal cu '-3'.
Exemplu: 250.000$/kill. Worst cu scor de -10 = 2.500.000$, Worst cu scor de -12 ajunge la suma maxima de 3.000.000$, deci daca face -13..-20, etc, tot 3.000.000$ primeste amenda.


► Prime :
Bonusul acordat unui membru pentru Best Score nu poate depasi suma de 200.000$/kill. Se poate acorda bonus si daca un jucator face lista de kill-uri la un war. Pot sa primeasca bonus si jucatorii responsabili cu amenzile sau testerii.
Toate bonusurile se stabilesc in topicul 'Prime/amenzi' aflat in forumul fiecarei factiuni.
- Subliderii/liderii nu primesc amenzi deoarece fac parte din conducerea factiunii, dar totodata nu pot beneficia de prime.


► Reclamatii factiuni :
- liderul poate respinge reclamatiile care nu respecta modelul sau contin jigniri, dar playerul care a facut reclamatie are dreptul sa refaca reclamatia. reclamatiile ce contin jigniri vor fi sanctionate cu warn pe forum.
- subliderul unei factiuni are dreptul de a raspunde la reclamatii, cu acordul liderul, dar in cazul unor greseli in reclamatii, liderul va fi sanctionat, nu subliderul.
- playerii care fac reclamatie nu au dreptul de a face o alta postare pentru aceasi reclamatie. postarile facute aiurea in topicul cu reclamatii sunt sanctionate cu warn pe forum. liderii au dreptul de a respinge o reclamatie daca playerul care a postat reclamatia posteaza aiurea in topic.
- dovezile mai vechi de 24 de ore nu sunt luate in considerare. Toate dovezile trebuie sa contina data, ora, numele jucatorului si al serverului, fara sa fie editate (fara incercuire, etc).

- in cazul in care nu aveti 10 ore jucate, sau aveti suspend pe panel, puteti trimite liderului PM pe forum cu dovada, si neaparat sa specificati de ce nu ati putut face o reclamatie. Dovezile de pe alte conturi nu sunt luate in considerare.
- dovezile facute pe panel sunt acceptate doar daca este facut un video in care se da minim un refresh pe pagina. Pentru a evita situatiile in care se falsifica dovezile.
- este interzis sa faceti reclamatie unui coleg din factiunea voastra, puteti contacta liderul/subliderul printr-un PM pe forum. Motivele pentru care puteti reclama un coleg din aceeasi factiune sunt: "Scam" respectiv "Other'' (abuz, c-bug, etc)".


► Comenzi :
- /f : chat-ul facțiunii ;
- /fdrugs : primești drugs din HQ ;
- /order : primești armele setate în schimbul unei sume de mats ;
- /gdeposit : depozitezi materiale / drugs sau money ;
- /attack : atacă un turf (rank 4+) ;;
- /fvrespawn : oferă respawn tuturor mașinilor facțiunii (rank 5+) ;
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum